Ξενοδοχείο

Tο Οstria Sea Side Hotel βρίσκεται στη Χανιώτη Χαλκιδικής, ένα παραθαλλάσιο χωριό της ανατολικής ακτής της χερσονήσου της Κασσάνδρας, την πρώτη από τις τρεις χερσονήσους της Χαλκιδικής.

Απέχει 100 χλμ από την Θεσσαλονίκη και 90 χλμ από το διεθνές αεροδρόμιο ‘’Μακεδονία’’ της Θεσσαλονίκης. Η μεταφορά σας από τη Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο μας γίνεται είτε με λεωφορεία ΚΤΕΛ είτε με ταξί.

Χαλκιδική

Η Χαλκιδική είναι ένα ευλογημένο κομμάτι της μακεδονικής γης.
Ένας πανέμορφος, μεγαλοπρεπής τόπος που περιβάλλεται από καταγάλανα νερά.
Μικρές πεδιάδες, πευκόφυτα βουνά και απέραντες παραλίες συμπληρώνουν την ξεχωριστή φυσιογνωμία της.

Τα δύο βουνά, ο δασωμένος Χολομώντας και ο ιερός Άθως, υπογραμμίζουν τη μοναδικότητα του τοπίου, γεμάτο από θησαυρούς της φύσης και της ιστορίας σε κάθε γωνιά.

Χανιώτη
Ετοιμαστείτε να αιχμαλωτιστείτε στον μικρό, γραφικό παράδεισο της Χανιώτης Χαλκιδικής. Το χωριό είναι γεμάτο με μικρά πάρκα, γραφικές πλατείες και ψηλά, αιωνόβια δέντρα. Ένα πολυσύχναστο χωριό, με παραδοσιακές ταβέρνες, εστιατόρια, μπαρ, καφέ και κάθε είδους εμπορικά καταστήματα. Ένα παραθαλάσσιο θέρετρο με τις ανέσεις ενός κοσμοπολίτικου κέντρου, ικανό να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Το θαυμάσιο κλίμα της Χανιώτης, οι μαγευτικές παραλίες, τα υπέροχα νερά και η καταπράσινη φύση που την περιβάλλει θα σας μεταφέρουν σε έναν κόσμο χρωμάτων και έντονων αισθήσεων. Η διαμονή σας θα είναι σίγουρα αξέχαστη και η εξερεύνηση του τόπου θα σας συναρπάσει.
Αξιοθέατα

Το σπήλαιο Πετραλώνων

Άγιον Όρος

Αρχαία Όλυνθος

Αρχαία Σκιώνη

Ζευς Άμμων

Τιτανομαχίες